Cimafava Italy /Trophy Cup 2023.04.08-10

Cimafava Italy /Trophy Cup 2023.04.08-10
2023.04.24.

Az olasz tacskó klub (Amici Bassotto Club) és a Magyar Tacskósok Országos Egyesülete közös szervezésében került megrendezésre remélhetőleg hagyományt teremtve a Mogyorósi István Emlékverseny (Trophy Cup)

2023. április végén vettünk részt az idei Trófea Kupa első állomásán Cimafava-ban. Az olasz-magyar Trófea Kupa összesen két magyar és két olasz munkavizsgából, illetve két magyar és két olasz küllemkiállításból áll, melyeken pontokat lehet gyűjteni. Az összesen maximálisan elérhető 1000 pont gyűjtése után a következő év elején megtartott közgyűlésen kerülnek kihirdetésre a nyertesek, minden méretben három győztes.

2022-ben egy nagyon szép versenyben egy olasz kutya érte el a maximális 1000 pontszámot standard méretben, a többi versenyző 500 és 1000 pont között teljesített és közülük kerültek ki a további győztesek. A fődíj egy csodaszép hollóházi tacskó grafikával díszitett porcelán váza volt, amin az olasz-magyar Trófea Kupa névadója, Mogyorósi István neve szerepel, tisztelegve ezzel elhunyt elnökünk emlékének. Antonio Palladini az olasz klub elnöke és Simon Virág klubbunk elnök asszonya közösen adták át a díjakat, melyeknek a visszajelzések alapján nagyon nagy sikere volt a díjazottak között. 2023-ban a cimafavai verseny volt az első állomás az idei Trófea Kupa rendezvény sorozatban, és nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy az olasz tacskó klub tagjai közül idén nagyon sokan neveztek erre az eseményre és reméljük a magyar állomásokon is hasonló lelkesedéssel versenyeznek majd a jelentkezők.  

Gratulálunk a 2022. év nyerteseinek, külön a magyar versenyzőknek, és sok sikert kívánunk az idei verseny pontgyűjtéséhez!

img_3347

2022.év győztesei

Standard méret:

1. helyezés  Giolide Enea (IT)

2. helyezés  Aslan (IT)

3. helyezés  Raketa Diva Noir (HUN)

 

Törpe méret:

1. helyezés  Honey Sweet Simons (HUN)

2. helyezés  Vipera Cornuta D.C.M (IT)

3. helyezés  Antares Dinik (IT)

img_4516

Kaninchen méret:

1. helyezés  Q-May di Monnagio (IT)

2. helyezés  Sora Rosa (IT)

3. helyezés  Nagyszentgyörgyi-Berni Hermione (HUN)

 

GRATULÁLUNK!

 

Az esemény fotóválogatása ITT tekinthető meg.

Vissza